1 Studio te huur in de wijk / buurt Nieuw Gent - UZ in Gent

7 Studio's verhuurd in de wijk / buurt Nieuw Gent - UZ in Gent

Wonen in de wijk / buurt Nieuw Gent - UZ in Gent

Over de wijk / buurt Nieuw Gent - UZ in Gent

De wijk Nieuw Gent - UZ is een wijk in Gent, België. De wijk is gelegen in het oosten van de stad en wordt gekenmerkt door de Universitair Ziekenhuis Gent (UZ), een van de grootste ziekenhuizen in België. De wijk is ook bekend om de nieuwbouwprojecten die in de afgelopen jaren zijn gerealiseerd, waardoor de wijk een moderne en groene uitstraling heeft gekregen.

De wijk Nieuw Gent - UZ is een wijk met veel groen, met veel parken en recreatieplaatsen. Er zijn veel woningen in de wijk, waaronder appartementen, rijwoningen en herenhuizen. Er zijn ook een aantal grote parken in de wijk, waaronder het UZpark en het Kanaalpark.

Er zijn diverse winkels en supermarkten in de wijk, waaronder een groot aantal winkels in de winkelstraat "Voskenslaan". Er zijn ook een aantal restaurants en cafés in de wijk, waaronder enkele moderne eetgelegenheden.

Er zijn diverse scholen in de wijk, waaronder basisscholen, middelbare scholen en een hogeschool. Er zijn ook diverse sportfaciliteiten, waaronder voetbalvelden en een zwembad.

Er zijn diverse parkeerplaatsen in de wijk, waaronder een aantal parkeergarages en openbare parkeerplaatsen. Er zijn ook vele fietsenstallingen en de wijk is goed bereikbaar met de fiet.

De wijk Nieuw Gent - UZ is een moderne en groene wijk, met veel parken en recreatieplaatsen. Het is een goede locatie voor mensen die op zoek zijn naar een woning in een moderne omgeving, met veel groen en goede winkelvoorzieningen. Het is ook een goede locatie voor mensen die werken of studeren in de zorg, aangezien de Universitair Ziekenhuis Gent (UZ) zich hier bevindt. De wijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer en fiets, en heeft voldoende parkeergelegenheid.