Studio huren: Oosteeklostraat in Gent

  • 22 m2
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Gent. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Onze studio is gelegen in het Studentencomplex "Blaisantpark". Dit is een nieuwbouwproject van 2015 bestaande uit 46 studentenunits die voorzien zijn van alle comfort. Enkel voor studenten zonder domicilie.
Adres: Oosteeklostraat 15, 9000 Gent, 1ste Verdiep
Huurprijs: 700 Euro ALL-IN (maw. EGW en internet inbegrepen - geen extra kosten). Wekelijkse schoonmaak van gemeenschappelijke delen. Te huur vanaf 01/09/2024.
Het gebouw heeft een lift en er is ook een ruime indoor fietsenberging aanwezig. Supermarkt Aldi en Bon’Ap bevinden zich op gelijkvloerse verdieping van het gebouw. Tramhalte op 100m.
De studio/kamer heeft een oppervlakte van 22 m² en heeft een eigen douche, lavabo, kitchenette. Er is ook een gemeenschappelijke leefruimte/leefkeuken op de verdieping voorzien.
Deze bemeubelde studentenunit heeft volgende uitrusting: tweepersoons bedframe met lattenbodem (geen matras om hygiënische redenen), kleerkast, bureau met opbergmogelijkheden.
De wijk Blaisantvest heeft goede verbindingen naar de Gentse uitvalswegen en is ook op vlak van openbaar vervoer uitstekend bediend. Op wandelafstand van het Gentse stadscentrum, hogeschool (KAHO Sint-Lieven) en universiteiten (in bijzonder faculteiten rechten en pol & soc).

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Gent
Wijk/buurt: Rabot - Blaisantvest
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Gedeelde toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart